Home | Despre noi | Promotii | Lichidari de stoc | Ajutor | Contact Vezi cos
Home -> Termeni si conditii

CATEGORII
PRODUCATORI


ACE
ACU-RITE
APP
Cognex
Deublin
Duplomatic
ECOLOC
FPZ
Haidenhain
Jager
JIE CANG
Novotechnik
Piab
Piusi
PONAR
Pulsotronic
R+W
SAUER Danfoss
SECOH
Suco
Warner Electric
Yamada
Yaskawa

PARTENERITermeni si conditii
Folosirea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a lor:

  1. D.C. Company SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare;
  2. D.C. Company SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru;
  3. D.C. Company SRL nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor si nu se obliga sa onoreze toate comenzile primite;
  4. Datele solicitate de www.ewarehouse.ro pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care v-au fost solicitate. Informatiile obtinute de la dumneavoastra nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
  5. Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.
  6. Clientului care a efectuat plata pentru un anumit produs, iar D.C. Company SRL nu a onorat comanda, i se va returna suma integral, fara alte despagubiri. Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor catre client, D.C. Company SRL accepta obiectiunile clientului asupra produsului in termen de 3 zile. Pretul final pe care il va plati clientul este alcatuit din pretul produsului si taxele suplimentare de transport. Timpul in care se livreaza produsele cumparate de la noi se incadreaza intre 2 zile si 10 zile din momentul confirmarii comenzii de catre D.C. Company SRL telefonic sau prin e-mail. In cazuri speciale (produsul nu se afla in stocul furnizorului, apar dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare.
  7. D.C. Company SRL are dreptul de a face modificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreaga raspundere si toate riscurile.
  8. D.C. Company SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti -persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Clienti

Autentificare:

Email:
Parola:


:: Am uitat parola
:: Client nou?

CUM PLATESC

Informatii utile despre modalitatile de plata
mai multe

GARANTIA PRODUSELOR

Informatii utile despre modul de acordare a garantiei
mai multe

Newsletter

Nume:
Email:


Produse noi

Set membrane D-JDK-150/500

Set membrane D-JDK-150/500
225,00

RON cu TVA
Set membrane D-JDK60/120

Set membrane D-JDK60/120
150,00

RON cu TVA
Kit de reparatie K-JDK20-50-D

Kit de reparatie K-JDK20-50-D
175,00

RON cu TVA

Top vanzari

Suflanta JDK-40

Suflanta JDK-40
490,00

RON cu TVA
Suflanta JDK-50

Suflanta JDK-50
500,00

RON cu TVA
Suflanta JDK-S-60

Suflanta JDK-S-60
825,00

RON cu TVA